DEL CAMP A LA PANXA

Alimentació saludable i origen dels aliments

Cases Blanques està envoltat de camps d’agricultura ecològica.

Aprofitarem els camps per veure l’origen dels aliments que hi ha plantats i que moltes vegades trobem a la nostra taula.

Explicarem conceptes sobre la temporalitat dels aliments i el consum de proximitat. Com afecta al planeta i al nostre dia a dia.

Anirem a collir o trasplantar un enciam que el netejarem i el deixarem assecar per poder-lo portar a casa.

Participarem en un concurs televisiu de preguntes poc freqüents sobre els aliments.

Farem batuts verds amb productes de proximitat i de temporada que manipularem i tastarem.

Objectius:

Conèixer d’on ve el menjar que mengem.

Conèixer diferents fruites i verdures.

Fomentar l’alimentació saludable.

Treballar els aliments de temporada de forma lúdica.

Preu/alumne (IVA inclòs):

11,00€

Durada de l’activitat:

2 hores

Recomanat per:

cicle mitjà i cicle superior

Disposa de dinàmiques prèvies

i posteriors per treballar

a la classe

Preu/alumne (IVA inclòs):

11,00€

Durada de l’activitat:

2 hores

Recomanat per:

cicle mitjà i cicle superior

Disposa de dinàmiques prèvies

i posteriors per treballar

a la classe