Petits gestos, GRANS ESDEVENIMENTS

Celebrar sempre és un bon pla

Informació de l’espai

Tenim una sala interior de 120m2 i un exterior que no te l’acabes.

A la sala hi ha 2 lavabos; climatització d’aire fred i calent; un espai per penjar les jaquetes; cuina equipada amb nevera, congelador, forn, microones, rentaplats i cafetera de braç (funciona amb cafè molt); taules i cadires per a 60 persones; plats, gots i coberts per a 45. Estris de cuina bàsics per servir.

Aquí trobareu sabó de rentar plats, pastilles per al rentaplats, paper de wc i sabó de mans. Tots els sabons que utilitzem son ecològics.

Penseu en portar estovalles i bosses de brossa. Nosaltres sempre deixem una bossa per cada cubell del reciclatge, valoreu portar-ne si en necessiteu més.

A la sala hi ha projector i pantalla. També el cable HDMI.

Els accessos son plans amb algun graó inferior a 10 centímetres. Per moure’s per l’exterior hi ha pujades/baixades per accedir a tot arreu.

A l’exterior hi ha il•luminació, un punt d’aigua, endolls i taules de pícnic.

El lloguer és de tot el dia i quan llogues l’espai disposes de la sala i l’exterior proper. El mateix dia pots escollir on fer la teva celebració.

S’accepten grups de màxim 100 persones (els infants comencen a comptar a partir d’1 any d’edat).

Tenim un pàrquing per a 50 cotxes i també hi ha pàrquing de bus dins la finca (3 minuts a peu).

Pots gaudir de la piscina. Recomanem posar-se crema després de remullar-se pel bon manteniment de l’aigua.

Demana més informació per saber la disponibilitat, les condicions i els preus.

Si voleu fer una visita contacteu prèviament.

Cosetes que volem que tingueu en compte:

  • És necessari demanar permís per portar animals.
  • Nosaltres vivim en aquest espai, per tant, serem veïns quan vingueu. Compartirem espais també amb animals i plantes. Ens agrada sentir-nos respectats.
  • Si consideres que seràs respectuós amb tots nosaltres i el nostre entorn, ets benvingut/da. Si això no va amb tu o el teu grup d’amics, el teu lloc no és aquí.
  • Tenim animals: gossos, gats i gallines. Els gossos a la nit borden perquè senten conills i guineus. Els gats passegen lliurement pels espais. El gall canta quan vol.

INFORMACIÓ I RESERVES

Com ens ha conegut?