DEL CAMP A LA PANXA
Alimentació saludable i origen dels aliments
Cases Blanques està envoltat de camps d’agricultura ecològica.
Aprofitarem els camps per veure l’origen dels aliments que hi ha plantats i que moltes vegades trobem a la nostra taula.
Explicarem conceptes sobre la temporalitat dels aliments i el consum de proximitat. Com afecta al planeta i al nostre dia a dia.
Anirem a collir o trasplantar un enciam que el netejarem i el deixarem assecar per poder-lo portar a casa.
Participarem en un concurs televisiu de preguntes poc freqüents sobre els aliments.
Farem batuts verds amb productes de proximitat i de temporada que manipularem i tastarem.
Objectius:
Conèixer d’on ve el menjar que mengem.
Conèixer diferents fruites i verdures.
Fomentar l’alimentació saludable.
Treballar els aliments de temporada de forma lúdica.
Preu/alumne (IVA inclòs):
11,00€
Durada de l’activitat:
2 hores
Recomanat per:
cicle mitjà i cicle superior
Disposa de dinàmiques prèvies
i posteriors per treballar
a la classe
Preu/alumne (IVA inclòs):
11,00€
Durada de l’activitat:
2 hores
Recomanat per:
cicle mitjà i cicle superior
Disposa de dinàmiques prèvies
i posteriors per treballar
a la classe