Avís Legal

Amb la finalitat d’acomplir a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem els usuaris de les nostres dades:

Denominació Social: GEMMA SOLER TRES
Domicili Social: Masia Cases Blanques, 08793 L’Arboçar, (Barcelona)
NIF: 47844651M
Telèfon: 689054187
E-Mail:info@casesblanques.cat
Sitio Web: www.casesblanques.cat

CONDICIONS D’ÚS
L’accés a aquesta web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús Queda prohibit l’ús dels continguts d’aquesta web per a reutilitzar-los amb finalitats comercials. Casae Blanques Espai Ecosostenible (Gemma Soler Tres) no respondrà a cap conseqüència, dany o perjudici derivats de la utilització o l’ús de la informació.

XARXES SOCIALS
La publicació d’imatges, comentaris i continguts a les xarxes socials es convertiran en informació pública. LEls usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir informació personal. Cases Blanques Espai Ecosostenible no es farà responsable dels continguts personals compartits pels usuaris. No obstant això, les persones, de les quals les seves dades personals es trobin publicades o incloses en comentaris, tindran dret a sol·licitar a Cases Blanques Espai Ecosostenible la seva cancel·lació.
En qualsevol moment, vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, a través de la direcció de correu electrònic o per carta certificada, especificant el seu nom, cognoms i DNI en la següent direcció: Masia Cases Blanques de L’Arboçar.